Diensten

Liutas heeft veel kennis en ervaring op verschillende vlakken. Daardoor hebben wij een breed aanbod van diensten. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Overzicht Contact

Diensten

Liutas heeft al jarenlang ervaring in de internet- en techniekwereld. Daardoor hebben wij veel kennis opgedaan in alle facetten van websites en het internet. Hieronder hebben wij een greep uit onze diensten opgesomt. Heeft u specifieke vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen, neem dan contact met ons op.

Website ontwikkeling

Ons specialisme is het ontwikkelen van websites op maat. Wat zijn uw wensen? Niets is onmogelijk voor ons. Samen met u gaan wij op zoek naar wat u nodig heeft. Daarbij worden niet alleen uw eigen wensen meegenomen, maar wordt ook gekeken naar die van uw doelgroep.

WordPress

Populaire software voor het opzetten van een weblog of zelfs een hele website. Wij zijn specialist in het ontwikkeling van uw WordPress website. Ook kunnen wij thema’s en componenten (plugins en widgets) voor uw bestaande WordPress site ontwikkelen.

Webapplicaties

Bent u op zoek naar een systeem om bijvoorbeeld ziekteverzuim of inkoopprocedure bij te houden? Wij ontwikkelen webapplicaties op maat. Dit soort applicaties zijn ideaal voor uw onderneming: platform onafhankelijk en daardoor goed bruikbaar. Daarnaast zijn deze systemen altijd en overal toegankelijk. Ook voor persoonlijke doeleinden zijn dit soort applicaties handig: denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van uw sportactiviteiten.

SEO

Search Engine Optimization, oftewel zoekmachinemarketing. Tegenwoordig misschien wel de beste en meest verstandige manier om meer bezoekers naar uw website te trekken. Met deze techniek wordt uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines geplaatst. Een effectieve manier om over een langere periode bezoekers naar uw website te brengen.

Mobiele websites

Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon of tablet en een mobiele website is dan ook onmisbaar voor een goede onderneming. Wij kunnen uw website optimaliseren voor alle besturingssystemen of een compleet nieuwe site bouwen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het toevoegen van unieke mobiele functionaliteiten aan uw onderneming.

Social Media

Wie kent het tegenwoordig niet: Facebook, LinkedIn, Twitter.. Wij beschikken over veel kennis om voor uw bedrijf of organisatie een sociaal netwerk op te zetten. Daarnaast kunnen wij een strategie ontwikkelen voor uw sociale activiteiten op het internet, of het analyseren van uw huidige gebruik van social media.

Marketing

Een bedrijf zonder marketing: dat bestaat niet. Wij verzorgen zowel uitgebreide campagnes als kleine projecten. Wilt u enkel uw website onder de aandacht trekken, of juist een nieuw product in de markt zetten? Wij kunnen u helpen.

Ontwerp

Bent u op zoek naar een ontwerp? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Wellicht heeft u een losstaand website ontwerp nodig, of visitekaartjes voor uw eigen praktijk. Posters, menukaarten en nog veel meer kunnen wij ook ontwerpen.