Over Liutas

Liutas Website Ontwikkeling, een onderneming van Leon Strötker, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van websites. Met al ruim 10 jaar ervaring in de internetwereld weten wij waar wij uw website of onderneming kunnen aanvullen. Voor alle soorten bedrijven en instellingen hebben wij een oplossing.

Werkwijze
Wij luisteren, stellen vragen en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is belangrijk om de ultieme touch-and-feel in beeld te brengen die u wilt uitstralen met uw website of applicatie. Wij bouwen niet alleen websites, maar helpen ook graag mee om de identiteit van uw bedrijf te versterken.

Heeft u al een bestaande website, waarover u niet tevreden bent? Wij zijn erg flexibel, waardoor we op elk moment in uw eigen project kunnen instappen. Aanpassingen of toevoegingen aan uw huidige website zijn geen probleem voor ons.

Netwerk
Tevens hebben wij een eigen netwerk waarin diverse websites zijn ondergebracht. Zo zijn wij onder meer uitgever van iPhone8.blog, waar we consumenten op de hoogte houden over ontwikkelingen rondom de iPhone 8. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over ons netwerk en de branches waarin we actief zijn.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!